Magazijnbeheerder Luc Derksen stelt zich aan u voor

Begin maart is Luc Derksen begonnen bij Advitronics in de functie van Magazijnbeheerder. Met zijn actieve, gedreven houding en ervaring in een magazijnomgeving zorgt hij dat de benodigdheden voor de installaties bij onze klanten tot in de puntjes zijn voorbereid. Luc stelt zich graag aan u voor.

Introductie Luc Derksen
Door de fijne sfeer en behulpzame collega’s heb ik een goede start gemaakt bij Advitronics. De diversiteit aan taken in deze rol spraken mij erg aan. Zo houd ik mij als Magazijnbeheerder bezig met het klaarzetten van materialen voor installatie bij onze klanten, het ontvangen van goederen en het verwerken van retouren. Daarnaast ondersteun ik de afdeling Projectbureau met het verwerken van wijzigingen, opzeggingen en het uitvoeren van kleine programmeringen. Ik ben een open en ondernemend persoon die nog aan het ontdekken is welke richting ik op wil met mijn carrière. Ik ben erg blij met de doorgroeimogelijkheden binnen Advitronics omdat dit mij de kans geeft om me verder te ontwikkelen.

“De diversiteit aan taken zorgen ervoor dat het werk nooit verveelt. De doorgroeimogelijkheden binnen Advitronics ervaar ik als een grote plus, dit geeft mij de kans me verder te ontwikkelen.”


Achtergrond en ervaring

Na de havo heb ik een cursus technische bedrijfskunde in de maakindustrie gevolgd en ben vervolgens gestart als Magazijnmedewerker bij Beelen techniek in Cuijk. Ik heb daar ruim 3 jaar ervaring op kunnen doen en heb daardoor een goed inzicht in hoe het reilt en zeilt in een magazijn omgeving.

Wat kunnen Advitronics klanten van mij verwachten?
Complete pakketten met materialen die met zorg zijn samengesteld met als doel dat onze engineers bij de klant op locatie snel en efficiënt installaties kunnen uitvoeren.