Projectleider Mark Wientjens: “Het systeem moet werken voor de klant, niet andersom.”

In januari is Mark Wientjens gestart bij Advitronics in de functie van Projectleider. Naast zijn expertise en uitgebreide ervaring, beschikt Mark over een goede dosis enthousiasme en kan hij niet wachten om dit in de praktijk te brengen en onze klanten te voorzien van de beste oplossing. Hij stelt zich hieronder aan u voor.

Introductie Mark Wientjens

Ik heb deze functie als Projectleider op me mogen nemen en ben super enthousiast om mijn kennis en ervaring in te zetten om projecten in goede banen te leiden. Door de jarenlange ervaring als (Project)Engineer in alle type uitvoeringen, van bekabeling en traditionele telefooncentrales tot aan diverse cloud oplossingen en complexe netwerken, hoop ik mijn expertise optimaal te kunnen inzetten in deze functie. Het onderhouden van goed klantcontact staat hoog bij mij in het vaandel: Natuurlijk op zakelijk vlak, maar ook zeker voor een lekkere kop koffie en gezellig gesprek!

“Door de hechte teams met korte lijnen en de dynamiek en mogelijkheden
binnen dit groeiende bedrijf voelde ik me meteen op mijn plek.”

Achtergrond en ervaring
Ik ben mijn carrière gestart als allround Engineer en door de jaren heen ben ik doorgegroeid in de wereld van cloud oplossingen. Projecten uitvoeren van A tot Z en een goede invulling geven aan de wensen van de klant geeft mij elke dag weer energie.

Wat kunnen Advitronics en u als klant van mij verwachten?
Een gezellig, enthousiast en gedreven persoon die altijd de beste oplossing wil verzorgen die past bij de klant!