Commercieel Medewerker Binnendienst Monique Pek: “Kan niet bestaat niet!”

Eind maart is Monique Pek gestart bij Advitronics als Commercieel Medewerker Binnendienst. Met haar positieve, servicegerichte instelling en aanpakkersmentaliteit staat ze voor u klaar bij al uw vragen. Monique stelt zich graag aan u voor.

Introductie Monique Pek
Vol enthousiasme ben ik begonnen in mijn nieuwe rol. Tijdens de sollicitatieprocedure had ik al een heel goed gevoel bij Advitronics. Dit werd weer bevestigd tijdens mijn eerste werkdagen, de ontvangst en inwerkperiode voelden echt als een warm bad! Ik was toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik kan groeien en me verder kan ontwikkelen. Ik ben erg blij dat ik dit kan gaan doen binnen een gezellig, gemotiveerd team in een organisatie die volop in beweging is.

Door mijn jarenlange ervaring in de hospitality branche ben ik communicatief sterk en erg klant- en servicegericht. In combinatie met mijn front- en backoffice ervaring heb ik daarmee een mooie basis om de klanten van Advitronics te helpen aan de best passende oplossing.

“Kan niet bestaat niet! Ik ga altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de klant.”

Achtergrond en ervaring
Ik ben mijn carrière gestart in het hotelwezen waar ik 17 jaar lang deel uitmaakte van het Frontoffice team. De laatste jaren heb ik in de horeca gewerkt in een gecombineerde functie waar ik verantwoordelijk was voor receptie-, backoffice- en HR-gerelateerde werkzaamheden. Zorgen voor een warme relatie en positieve ervaring van de klant door hen te voorzien van het juiste advies en de best passende oplossing is waar ik me elke dag weer voor inzet.

Wat kunnen Advitronics en u als klant van mij verwachten?
Een echte teamplayer die vol positieve energie elke uitdaging aangaat en ernaar streeft om samen de beste oplossing te verzorgen die past bij de klant.