Altijd de juiste aandacht voor inkomende spoedoproepen binnen uw praktijk met de spoedzoemer

Wanneer een patiënt voor een spoedgeval naar de praktijk belt wilt u dit gesprek uiteraard zo snel mogelijk beantwoorden. De regel is dan ook dat een spoedgesprek binnen 30 seconden door een medisch geschoold persoon beantwoord moet worden. Het goed inrichten van uw spoedbereikbaarheid is dus van groot belang, natuurlijk voor de patiënt maar ook om boetes te voorkomen.

Binnen Advitronics Zorgcentraal komen de spoedoproepen moeiteloos binnen op uw toestellen en uiteraard ook op uw spoedmobiel, maar in de praktijk bleek vaak dat er toch behoefte was aan een duidelijkere signalering van spoedoproepen ten opzichte van andere inkomende oproepen. Om u hierin te voorzien heeft Advitronics een nieuwe spoedzoemer ontwikkeld.

Herken uw spoedoproepen direct via de herkenbare tonen en kleurindicaties van de spoedzoemer
De nieuwe spoedzoemer kan via verschillende tonen en kleuren ledverlichting aangeven om wat voor soort inkomende oproep het gaat. Zo kunt u als Advitronics Zorgcentraal gebruiker het spoedgesprek bijvoorbeeld met een alarmerend toon en de kleur rood laten binnen komen zodat u direct hoort en ziet dat het op een spoedoproep gaat. De overleglijn kunt u bijvoorbeeld weer zo instellen dan u met een rustigere toon en een groene kleur wordt geattendeerd op een inkomende oproep. 

DSC_1063_Spoedzoemer - instellingen

Voor wie is de spoedzoemer geschikt?
De spoedzoemer is geschikt voor gebruikers van Advitronics Zorgcentraal.

Hoe werkt de spoedzoemer?
De spoedzoemer wordt aangesloten op een vrije netwerkpoort in de praktijk net zoals uw telefoontoestellen. De spoedzoemer registreert zich via het internet.

Wilt u de spoedzoemer aanvragen?
Vul het onderstaande formulier in om de spoedzoemer aan te vragen. Na ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

spoedzoemer aanvragen   vraag een adviesgesprek aan

Compleet pakket voor spoedbereikbaarheid
Advitronics biedt u een compleet pakket voor uw spoedbereikbaarheid. Naast de spoedzoemer ondersteunen we u ook met een smartphone voor spoed inclusief de slimme inrichting daarvan en bieden wij een 4G mobiele back-up die bij internet verstoringen zorgt dat uw praktijk toch bereikbaar blijft.

Advitronics_webmockup_spoedbereikbaarheid (mobiel) met spoedzoemer V2

 

Spoedbereikbaarheid als geïntegreerd onderdeel van Advitronics Zorgcentraal

Advitronics_webmockup_Compleet pakket

meer over Zorgcentraal

Heeft u nog vragen?
Indien u nog aanvullende vragen heeft over de spoedzoemer dan helpen wij u natuurlijk graag. Kom met ons in contact via 0486 47 88 88 of via het formulier hieronder.

kom met ons in contact