Projectleider Stefan Stofmeel: “Hoe druk het ook is, door een project de juiste tijd en aandacht te geven waarborg ik de kwaliteit van de oplevering en de begeleiding van de klant.”

Begin mei hebben wij Stefan Stofmeel als nieuwe Projectleider bij Advitronics mogen verwelkomen. Met zijn rustige, gedegen en vooral klantgerichte aanpak leid hij de opleveringen van communicatieoplossingen bij onze klanten in goede banen. Stefan stelt zich hieronder aan u voor.

Introductie Stefan Stofmeel

Met veel enthousiasme ben ik gestart als Projectleider bij Advitronics. Op mijn eerste dag werd ik thuis opgehaald door mijn nieuwe collega, mijn komst was goed voorbereid en alles stond voor me klaar. Al snel vond ik mijn draai in mijn nieuwe team, waar er naast hard werken ook ruimte is voor een goede dosis gezelligheid!

In mijn vorige rol als Accountmanager in de IT-branche was ik veel bezig met het uitbreiden van de bestaande business en het genereren van new business. Na deze rol enkele jaren te hebben vervuld kwam ik tot de conclusie dat mijn kracht meer ligt bij intensiever klantcontact. Als Projectleider ben ik een echte spin in het web en zorg ik ervoor dat alles rondom de oplevering bij de klant in goede banen wordt geleid. Het intensieve contact, met zowel mijn collega’s als met de klant om te komen tot een zo goed mogelijk eindresultaat, geeft mij veel energie.

“Een nieuwe communicatieomgeving kan best even wennen zijn voor een klant.
Door projecten tijdig, correct en volgens afspraak op te leveren en de klant volledig te begeleiden in het implementatieproces zorg ik ervoor dat de klant zich op een
rustige manier de nieuwe omgeving eigen kan maken.”

Achtergrond en ervaring
Ik heb 3,5 jaar gewerkt bij een IT partij die computergerelateerde producten aan de B2B markt verkoopt, van muizen en laptops tot aan hele datacenters. Als Accountmanager had ik de focus op new business, maar was daarnaast verantwoordelijk voor het volledige portfolio en het managen van het gehele verkoopproces daar omheen.

Wat kunnen Advitronics en u als klant van mij verwachten?
Hoe druk het ook is, klanten en collega’s kunnen altijd op mij rekenen. Ik geef mijn projecten de tijd een aandacht die ze verdienen en zet alles op alles om te zorgen dat er een kwalitatieve oplossing wordt opgeleverd volgens de afspraken die gemaakt zijn met de klant.