Flexibel en comfortabel vanuit huis werken met de   thuiswerkoplossing en een passende headset

Helaas blijft de COVID-19 situatie een behoorlijke uitdaging en is thuiswerken voor velen weer in een toenemende mate aan de orde van de dag. Het belang om een hoge mate van flexibiliteit te hebben om vanuit diverse praktijken/locaties te kunnen werken is groot. Daarnaast is werkcomfort in de thuisomgeving of het werken op een andere locatie dan de praktijk een belangrijk aandachtspunt. Onze thuiswerkoplossing in combinatie met een passende headset toegespitst op uw behoefte biedt hier uitkomst!

ThuiswerkoplossingThuiswerken voor praktijken
Met de thuiswerkoplossing ondersteunt Advitronics praktijken met hun telefonische bereikbaarheid. Assistentes kunnen eenvoudig en snel telefoongesprekken uit de wachtrij aannemen vanaf een andere locatie dan de praktijk.

 • Beschikbaar voor alle klanten van Advitronics
 • Geschikt voor zowel een NEC- als een hosted telefonieoplossing
 • Maximale flexibiliteit
 • Call Manager te activeren voor aanname van spoedgesprekken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, voordelen en kosten van
onze thuiswerkoplossing? We hebben alles voor u op een rijtje gezet.

meer over thuiswerkoplossing

HeadsetsNog comfortabeler vanuit huis werken met een passende headset
Om  comfortabel en ergonomische verantwoord telefoongesprekken
te voeren is het gebruik van een headset onmisbaar. U heeft uw
handen vrij om gegevens in te voeren en de headset biedt een
kraakhelder geluid. Advitronics levert voor elke situatie een geschikte headset, draadloos of draad-gebonden, met diverse draagstijlen en uiteenlopende bewegingsvrijheid.

Geschikte headsets om in te zetten voor thuiswerkplekken
Hieronder hebben wij voor u een drietal headset opties uitgewerkt die zeer geschikt zijn om in te zetten bij de thuiswerkoplossing:

 • Jabra Evolve 40
  Een doelgerichte, draad-gebonden headset verkrijgbaar in mono en stereo uitvoering. Premium geluidskwaliteit,

  noise cancelling microfoon en aan te sluiten via USB of 3,5mm Jack. Vanaf €98,- excl. btw.
 • Jabra Evolve2 65
  Een draadloze bluetooth headset met USB-dongle. Verkrijgbaar in mono en stereo uitvoering. Geschikt voor computer, smartphone en tablet. Premium geluidskwaliteit, draadloos bereik van maximaal 30 meter, noise cancelling microfoon. Vanaf €263,- excl. btw.
 • Jabra Engage 75
  Draadloze headset die gelijktijdig aan te sluiten is op uw bureautelefoon (via RJ9 of USB), computer (USB) en mobiele telefoon (Bluetooth). Deze draadloze (DECT) headset heeft een bereik van maximaal 150 meter, is de hele dag te gebruiken en zorgt voor kristalheldere gesprekken. Normaal gesproken beschikbaar vanaf €419,- excl. btw maar nu verkrijgbaar voor €369,- ex. btw!

Meer informatie of een headset bestellen?
Heeft u nog vragen over de beste headset voor uw specifieke situatie? Of wilt u een headset bestellen? Wij helpen u graag verder! Kom met ons in contact via 0486 47 88 88 of het formulier hieronder.

kom met ons in contact