Nieuwste feature binnen de Conversation Manager: eenvoudig en snel het juiste nummerplan activeren

Doe uw voordeel met nieuwe features van de Conversation Manager binnen Advitronics Zorgcentraal. Wij informeren u hieronder over de belangrijkste noviteiten.

Nummerplan zichtbaar
Vanaf software versie 1.24.7 is het mogelijk om in de Conversation Manager te zien in welke stand de bereikbaarheid staat. In het instellingen menu is een extra keuze opgenomen genaamd; Nummerplannen. Als u deze optie selecteert  ziet u direct welke bereikbaarheidsstand er actief is. Binnen een grotere regio kan zijn dat u een extra stap moet nemen door op de naam van de praktijk te klikken voordat u de stand kunt inzien.

Nummerplannen selecteren in menu

Instellingen

Verschillende praktijken of disciplines in de regio

Keuze welke discipline_praktijk

De Middag-stand is momenteel actief

tijdschema actief

Let op! Om de standen in te kunnen zien dient u als gebruiker de juiste rechten te hebben. Mocht u hulp nodig hebben bij het verkrijgen van de juiste rechten dan kunt u contact opnemen met onze Support afdeling.

support formulier

Indien u onderdeel uitmaakt van een Zorggroep of regioconfiguratie waarin u met meerdere disciplines samenwerkt dan dient de programmering uitgebreid te worden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons Projectbureau.

contact klantcontact

Nummerplan schakelen

Naast het zien in welke stand de bereikbaarheid staat, is het ook mogelijk om deze handmatig via de Conversation Manager te wijzigen. Wilt u na een aangepast stand weer terugkeren naar het normale weekpatroon, dan kunt u via de Conversation Manager het juiste tijdsschema weer activeren. Er zijn drie scenario’s mogelijk:

  1. Het huidige nummerplan is geactiveerd door het tijdschema. Door het open bolletje achter een nummerplan te selecteren, kan de gebruiker het handmatig activeren en het tijdsschema uitschakelen.

  2. Het huidige nummerplan is handmatig geactiveerd. De gebruiker kan ofwel handmatig het nummerplan wijzigen door één van de andere nummerplannen te selecteren, of 'Gebruik tijdsschema' selecteren om het tijdsschema in te schakelen.

  3. Het huidige nummerplan is geactiveerd door de vakantietabel. Wanneer het nummerplan is geactiveerd door de vakantietabel, kunnen gebruikers het nummerplan niet wijzigen in de app. De activering door de vakantietabel kan alleen worden uitgeschakeld in de portal van Advitronics.

In de Advitronics portal kunt u de aangepaste programmering voor alle feestdagen van tevoren instellen. Aanvullend hierop stelt deze nieuwe feature u in staat om gemakkelijk en snel handmatig te switchen tussen de verschillende nummerplannen.

Heeft u nog vragen?
Indien u vragen heeft over de Conversation Manager of de nieuwe features dan kunt u bij ons terecht.

kom met ons in contact