Advitronics Roulatie: efficiënte oplossing voor verloskundigen om het spoednummer over te dragen

Een verloskundigenpraktijk dient altijd voor spoed telefonisch bereikbaar te zijn. Een uitdaging daarbij is het snel en eenvoudig aan elkaar overdragen van het spoednummer. Met Advitronics Roulatie leveren wij een eenvoudige en flexibele oplossing om het mobiele spoednummer efficiënt te rouleren tussen verloskundigen.

De 24×7 spoeddiensten van verloskundepraktijken stellen duidelijke eisen aan de telefonische bereikbaarheid van verloskundigen. In de dagelijkse praktijk komt het nog steeds voor dat een mobiel toestel met het spoednummer rouleert tussen de collega’s. Bij het overdragen van het spoednummer aan de dienstdoende medewerker wordt soms naar de betreffende collega toegereden om de spoedmobiel door te geven. Omslachtig, tijdrovend en niet efficiënt.

Hoge telefoonkosten bij doorschakelingen

Ook zijn er verloskundepraktijken die het spoednummer handmatig doorschakelen naar de telefoon van de betreffende medewerker. Ook dit is een omslachtige en inefficiënte werkwijze. Bovendien is het lastig om het spoednummer ad hoc en kortstondig over te dragen, wanneer een medewerker druk is of even weg moet. Bijkomend probleem zijn de vaak hoge telefoonkosten bij doorschakelingen.

Spoednummer Roulatie-oplossing voor verloskundigen

Speciaal voor verloskundigenpraktijken hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke Roulatie-oplossing gecreëerd. Spoednummers kunnen op elk gewenst moment beheerd en gerouleerd worden via een app.  

Hoe werkt Advitronics Roulatie?

Het spoednummer wordt ondergebracht bij Advitronics. Vervolgens downloadt iedere collega de app van Advitronics op zijn/haar smartphone. Via de app kan iedere medewerker zelf aangeven dat zijn/haar dienst begint en de inkomende gesprekken op het spoednummer naar zich toehalen. U kunt hier Advitronics Roulatie aanvragen.

Wat kost de Roulatie-oplossing voor spoednummers?

De standalone Roulatie-oplossing kost € 28,80 ex. btw per maand per spoednummer, inclusief alle doorschakelkosten en ongeacht het aantal medewerkers dat de mobiele applicatie downloadt. De activatie en inrichting van de oplossing kost per spoednummer eenmalig € 495,- ex. btw, inclusief de overname van het spoednummer. 

Voordelen van de Roulatie-oplossing voor spoednummers:

  • Optimale bereikbaarheid bij spoed
  • Flexibel en gebruiksvriendelijk
  • Financieel aantrekkelijk
  • Doorschakelkosten inbegrepen
  • Uit te breiden naar een geïntegreerde totaaloplossing, waarbij iedere medewerker een mobiel abonnement van Advitronics ontvangt en onder meer kan uitbellen met het nummer van de praktijk

Wilt u alle informatie over Advitronics Roulatie bij de hand hebben? Download dan hier de brochure.

Vraag Advitronics Roulatie aan! 

Advitronics Roulatie is er speciaal voor verloskundigen: een efficiënte en kostenbesparende oplossing om het spoednummer eenvoudig over te dragen.

Wilt u ook Advitronics Roulatie gebruiken voor het rouleren van uw spoednummer? Boek een gratis adviesgesprek of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan Adviesgesprek aanvragen

Sebastiaan Hormes - Sales
vragen?
Sebastiaan vertelt u graag meer over Advitronics roulatie.