Terugblik op LHV Huisartsendag 2021

Na lange tijd was het eindelijk weer zo ver... We konden een groot aantal van u weer fysiek ontmoeten op de LHV Huisartsendag in het World Forum in Den Haag! Een hele fijne ervaring waar wij met veel plezier op terug kijken en wij hopen natuurlijk dat u het ook zo heeft ervaren.

Inspirerende sprekers, interessante sessies en workshops, het eigen maken van nieuwe skills, de kans om collega's binnen de branche weer te ontmoeten, alle ingrediënten voor een mooi evenement waren aanwezig.

Advitronics was wederom partner van de LHV Huisartsendag. Vanuit het centrale thema ‘Op naar morgen, de blik vooruit' blikten wij ook met u vooruit op hoe onze dienstverlening bij kan dragen aan de efficiëntie en een optimale bereikbaarheid van uw praktijk. Onze flexibele, veilige en kwalitatieve communicatieoplossingen binnen Advitronics Zorgcentraal zoals onder andere HIS-integratie, beeldbellen via Zorgvideo, de thuiswerkoplossing, beeldbellen via Zorgvideo, HIS-integratie en rapportages stonden hierbij centraal.

meer over onze dienstverlening

Deze editie van de LHV Huisartsendag hadden we met Advitronics niet alleen partner exposure tijdens het evenement, maar waren we ook aanwezig met een Advitronics coffee truck. Zodat u tijdens goede gesprekken en na interessante sessies kon genieten van een heerlijke kop verse koffie.

 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om een kop koffie met ons te drinken dan maken we graag een afspraak met u om dit op een later tijdstip alsnog te doen. Wij denken graag met u mee over de inzet van slimme communicatieoplossingen voor optimale efficiëntie van uw praktijk. U wilt toch ook tijd overhouden om de beste zorg te leveren aan uw patiënten?

kom met ons in contact