Verhoog de kwaliteit van uw zorgverlening en optimaliseer de efficiëntie van uw praktijk via gespreksopname

Een telefonisch gesprek met een patiënt of cliënt kan op allerlei manieren verlopen. Er zijn veel redenen waarom het prettig kan zijn om het gesprek terug te kunnen luisteren. Dankzij de gespreksopname binnen Advitronics Zorgcentraal is dat mogelijk.

Wat is de gespreksopname functie en hoe werkt het?
Bij gespreksopname wordt het telefoongesprek opgenomen. De gespreksopnames worden opgeslagen in de cloud-omgeving van Advitronics Zorgcentraal en blijven één maand online beschikbaar. U kunt per gebruiker bepalen of de gesprekken wel of niet worden opgenomen. U heeft dus de optie om alle gebruikers van Zorgcentraal op te nemen. Wel kunt u hierin zelf aangeven of er bepaalde toestellen of gebruikers zijn die niet opgenomen mogen worden.

Voor wie is gespreksopname in te zetten?
Als u gebruik maakt van Advitronics Zorgcentraal dan kunt u gespreksopname inzetten. De volledige dienstverlening binnen dit communicatie- en telefonieplatform werkt vanuit een cloud-omgeving. In deze online omgeving kunnen dan ook de gespreksopnames worden opgeslagen.

meer over Zorgcentraal

Waarom is gespreksopname aan te raden?
Gespreksopname kan uw praktijk aanzienlijk helpen in verbeterslagen op diverse gebieden.

  • Trainingsdoeleinden voor kwaliteit van zorgverlening
    Inzicht in uw service en zorgverlening naar uw patiënten of cliënten biedt een belangrijke basis om verbeterslagen te maken. U kunt inzichtelijk maken wat er goed en minder goed werkt, hoe de zorgvraag snel en efficiënt kan worden uitgevraagd en hoe de patiënt of cliënt naar tevredenheid geholpen kan worden. De bevindingen uit de gespreksopnames zijn te gebruiken voor trainingsdoeleinden voor uw medewerkers om de kwaliteit van de zorgverlening verder te optimaliseren.

  • Efficiencyslagen en procesoptimalisatie binnen uw praktijk
    Gespreksopnames helpen u de huidige efficiëntie van het contacten met patiënten en cliënten in kaart te brengen. Als u weet met welke vragen u zo snel mogelijk tot de kern van de klacht komt dan kunt u deze verwerken in een optimaal werkproces. Uw assistenten kunnen daarmee de efficiency verhogen in het afhandelen van vragen van patiënten en cliënten waardoor ze meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Melding maken van gespreksopname
Als u gespreksopname wilt inzetten is het belangrijk om te weten dat u verplicht bent om dit te melden aan uw patiënten of cliënten. U kunt dit doen via de welkomstboodschap van uw praktijk. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het aanpassen van uw welkomstboodschap dan helpen wij u graag.

support formulier

Wat kost gespreksopname?
Als u gebruik wilt maken van gespreksopname dan rekenen wij per praktijk € 50,00 excl. btw eenmalige kosten voor de activatie van de dienst. Daarnaast wordt er maandelijks € 30,00 excl. btw per praktijk in rekening gebracht. Gespreksopname is een flexibele dienst die u gemakkelijk aan of uit kunt zetten. U kunt dus per maand bepalen of u hier wel of geen gebruik van wilt maken.

Heeft u nog vragen?
Indien u vragen heeft over gespreksopname of andere functionaliteiten van Advitronics Zorgcentraal dan kunt u bij ons terecht.

kom met ons in contact