Zorg tijdig voor de juiste programmering voor uw bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

De zomer komt in zicht en daarmee staan ook de zomervakanties voor de deur. Een heerlijk vooruitzicht! U gaat pas echt onbezorgd op vakantie als uw patiënten en cliënten goed geïnformeerd zijn over uw vakantieprogrammering. Heeft u nog wijzigingen in uw huidige programmering? Geef ze tijdig aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart aan uw vakantieperiode kunt beginnen.

Hulp bij programmeringswijzigingen
Heeft u nog werkzaamheden die voor de zomervakantie moeten worden uitgevoerd, denk bijvoorbeeld aan programmeerwijzigingen in teksten in uw telefonie-omgeving, dan raden wij u aan dit tijdig bij ons aan te geven.

Als u uw gewenste programmeerwijzigingen tenminste 2 weken van tevoren aan ons doorgeeft via het contactformulier hieronder of via e-mail, zorgen wij ervoor dat deze tijdig worden uitgevoerd.

support formulier     e-mail support

Bereikbaarheid Advitronics
Advitronics is geopend tijdens de zomervakantie volgens de kantooruren die u van ons gewend bent. Met uitzondering van onze helpdesk, die is 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen via 0486 47 88 88 optie 1.  

Heeft u nog vragen?
Indien u nog aanvullende vragen heeft dan helpen wij u natuurlijk graag. Kom met ons in contact via 0486 47 88 88 of via het formulier hieronder.

kom met ons in contact